Velkommen til underbevidst.dk. Som du nok har gættet handler siden om underbevidstheden, herunder hypnose, selvhypnose og NLP. Jeg vil anbefale dig at prøve Betty Ericksons Selvhypnose teknik, hvormed det er muligt at hypnotisere sig selv. Nedenfor denne tekst finder du de nyeste artikler, hvor du kan finde en masse inspiration til forandring. Artiklen om søvnløshed og søvnbesvær samt artiklen om staveproblemer er anbefalelsesværdige.

Hypnose og rygestop

Af: Jens Kr Jakobsen
Artiklen er oprettet d. 16.07.2009 i kategorien Hypnose

For nogen er det næsten blevet en nødvendighed at stoppe med at ryge, efter at rygeforbuddet er trådt i kraft. Uanset motivet for rygestoppet, så er der mange myter om hvor mange abstinenser man vil få og hvor svært det vil være. I denne artikel beretter Jens Kr Jakobsen om hans syn på rygestop og forklarer hvordan hypnose kan være et effektivt redskab til at gøre processen nemmere.

Eksamenstid – Hjælp, ordene sidder fast

Af: Henrik Jørgensen
Artiklen er oprettet d. 27.03.2009 i kategorien Hypnose

Man hører ind imellem om elever på skoler, som har så meget eksamensangst, at den berygtede sorte klap går ned. I de tilfælde vil man tale om en decideret eksamensangst. Heldigvis er hypnose kendt for at kunne afhjælpe eksamensangst i mange tilfælde og ofte med meget hurtige resultater.

Smertelindring med hypnose og selvhypnose

Af: Søren Andersen
Artiklen er oprettet d. 16.07.2008 i kategorien Hypnose

Tilstanden af hypnose har utrolig mange anvendelsesområder; find en tilfældig hypnotisørs hjemmeside og du kan læse om de mulige områder, hvor hypnose kan være til gavn. Et af disse områder er smertelindring. Efter min mening bliver hypnose slet ikke anvendt i det omfang det kunne i forhold til smertelindring.

Hvad er en spiseforstyrrelse?

Af: Annelise Dahl
Artiklen er oprettet d. 24.11.2007 i kategorien Hypnose

De fleste af os kender nogen der enten er over- eller undervægtige, eller som har et sygeligt forhold til mad og motion. Men hvorfor er det sådan og hvordan kan hypnose hjælpe.

Tænk langsigtet

Af: Søren Andersen
Artiklen er oprettet d. 05.10.2007 i kategorien Underbevidstheden

Har du prøvet at være i en situation, hvor du skulle udføre et stykke arbejde, der ikke var særlig interessant. Hvad gjorde du? Gjorde du det nødvendige stykke arbejde for at få belønningen, eller fandt du på undskyldninger for at udskyde - eller helt droppe – det stykke arbejde? Artiklen her diskuterer nødvendigheden af at tænke langsigtet; læs den, det betaler sig i det lange løb.

Viser resultaterne 1 til 5 ud af 21

1

2

3

4

5

Næste >