Velkommen til underbevidst.dk. Som du nok har gættet handler siden om underbevidstheden, herunder hypnose, selvhypnose og NLP. Jeg vil anbefale dig at prøve Betty Ericksons Selvhypnose teknik, hvormed det er muligt at hypnotisere sig selv. Nedenfor denne tekst finder du de nyeste artikler, hvor du kan finde en masse inspiration til forandring. Artiklen om søvnløshed og søvnbesvær samt artiklen om staveproblemer er anbefalelsesværdige.

Underbevidstheden og læring

Af: Søren Andersen
Artiklen er oprettet d. 26.09.2007 i kategorien Underbevidstheden

Som mennesker lærer vi gennem hele livet. Denne artikel handler primært om en teori for læring, som er meget anvendelig når man ønsker at lære noget nyt. Ny læring kan ofte virke overvældende og uoverskuelig, men med denne artikel bliver det nemmere at sætte pris på hele læringsprocessen.

Stress, nærvær og mental massage

Af: Maximillian Lundgren Nielsen
Artiklen er oprettet d. 09.06.2007 i kategorien Underbevidstheden

Man taler i dag om stress i et langt større omfang end tidligere, og langt flere mennesker ”går ned med stress”. Når vi bliver stressede sker der en masse ting i vores underbevidsthed. En række kemiske processer iværksættes for at forberede kroppen på enten at skulle kæmpe eller flygte, det er en meget vigtig og nyttig funktion, men ikke hele tiden. Læs denne artikel for at blive klogere på hvad stress gør ved din krop, og få nogle ideer om hvordan du undgår stress.

Hypnose - Hypnoterapi: Hvad er forskellen?

Af: Søren Andersen
Artiklen er oprettet d. 14.04.2007 i kategorien Hypnose

Det kan være forvirrende at søge hjælp til sine problemer med hypnose, da danske hypnotisører benytter utroligt mange forskellige titler. Nogle af titlerne dækker over det samme, mens andre har en afgørende betydning for den type behandling du vil modtage. Læs her, hvordan du finder rundt i begrebsjunglen.

Araknofobi – Slip af med det nu!

Af: Søren Andersen
Artiklen er oprettet d. 07.04.2007 i kategorien NLP

Bag ordet araknofobi gemmer sig det man i daglig tale ville kalde ”angst for edderkopper”. Mange mennesker bryder sig ikke om edderkopper, men er det nok til at sige man har araknofobi? Der findes mennesker, der kan skræmme sig selv alene ved tanken om en lille edderkop, der kravler på armen. Andre mennesker har tilsyneladende ikke noget imod at have en fugleedderkop i håret. Læs denne artikel og bliv klogere på araknofobi, og få en teknik til at slippe det helt.

Hvad er fobier og hvordan behandles de?

Af: Søren Andersen
Artiklen er oprettet d. 18.03.2007 i kategorien Underbevidstheden

Det er svært at karakterisere fobier, for hvornår er en adfærd virkelig en fobi? Fobier opstår i hjernen som spontan indlæring på ubehagelige situationer, mange af dem i barndommen. De kan sågar gå i arv fra mor til barn, da børn som bekendt modellerer deres forældre. Hvad bruger vi fobier til og hvornår vil det være en god idé at slippe af med dem? Læs denne artikel og bliv klogere på din underbevidstheds brug af fobier.

Viser resultaterne 6 til 10 ud af 21

< Forrige

1

2

3

4

5

Næste >