Velkommen til underbevidst.dk. Som du nok har gættet handler siden om underbevidstheden, herunder hypnose, selvhypnose og NLP. Jeg vil anbefale dig at prøve Betty Ericksons Selvhypnose teknik, hvormed det er muligt at hypnotisere sig selv. Nedenfor denne tekst finder du de nyeste artikler, hvor du kan finde en masse inspiration til forandring. Artiklen om søvnløshed og søvnbesvær samt artiklen om staveproblemer er anbefalelsesværdige.

Du hallucinerer også!

Af: Søren Andersen
Artiklen er oprettet d. 15.03.2007 i kategorien Underbevidstheden

Du kender allerede til de gange, hvor du bare ikke kan finde dine bilnøgler, og så lå de lige foran dig. Du kender også til de situationer, hvor du troede du hørte noget, som ikke var der alligevel. Du hallucinerer i alle dine repræsentationssystemer, men var du klar over det? Læs denne artikel og få nogle praktiske eksempler på hallucination.

Slut med søvnløshed eller søvnbesvær

Af: Søren Andersen
Artiklen er oprettet d. 15.03.2007 i kategorien NLP

Nogle personer oplever periodisk søvnbesvær, for andre er der måske tale om længerevarende søvnløshed. Typiske forklaringer på søvnbesvær er, at man forstyrrer sig selv ved at tænke på alt det man ikke nåede den dag. Med NLP kan du her få en strategi, som du kan bruge når du er træt og gerne vil falde i søvn. Er du klar til at lære hvordan man falder hurtigt i søvn?

Submodaliteter - hjernens kodesprog

Af: Søren Andersen
Artiklen er oprettet d. 15.03.2007 i kategorien NLP

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor der er nogle reklamer du husker bedre end andre? Ifølge submodaliteterne, som er en udpensling af repræsentationssystemerne, så er der nogle meget simple koder i sindet, der er værd at tage i betragtning. Din hjerne koder information vha. submodaliteterne, hvilket tillader dig at skelne dem fra hinanden. Læs mere her for at blive klogere på sindets koder.

Hypnotiser dig selv

Af: Søren Andersen
Artiklen er oprettet d. 12.03.2007 i kategorien Selvhypnose

Der er mange måder at bringe sig selv i trance, men ifølge de fleste hypnotisører handler hypnotisk trance om at rette opmærksomheden indad. Med Betty Ericksons Selvhypnose Teknik, kan du opnå en effektiv hypnotisk trance meget let. Jeg foretrækker personligt denne teknik, når jeg benytter selvhypnose. Hvad enten du har et specifikt mål at arbejde henimod, eller om du bare vil slappe af og nyde trancen, så kan du roligt bruge denne teknik!

Ordblind, nej tak - Bliv bedre til at stave

Af: Søren Andersen
Artiklen er oprettet d. 09.03.2007 i kategorien NLP

Er du ordblind eller kender du nogen der er det? Så vil du også vide at det er en "lidelse" som medfølger langt mere end besværet med at læse og stave. NLP kan give dig et værktøj, så du kan blive bedre til at stave, eller måske hjælpe en person, der står dig nær, som har problemer med at stave. Læs denne artikel, for at blive guidet igennem NLP's stavestrategi, og lær at stave på den nemme måde!

Viser resultaterne 11 til 15 ud af 21

< Forrige

1

2

3

4

5

Næste >