Velkommen til underbevidst.dk. Som du nok har gættet handler siden om underbevidstheden, herunder hypnose, selvhypnose og NLP. Jeg vil anbefale dig at prøve Betty Ericksons Selvhypnose teknik, hvormed det er muligt at hypnotisere sig selv. Nedenfor denne tekst finder du de nyeste artikler, hvor du kan finde en masse inspiration til forandring. Artiklen om søvnløshed og søvnbesvær samt artiklen om staveproblemer er anbefalelsesværdige.

Strategier i dit sind

Af: Søren Andersen
Artiklen er oprettet d. 08.03.2007 i kategorien NLP

Strategi er et man ofte bruger i krigsføring, virksomhedsledelse og spil. Ordet er synonymt med taktik og fremgangsmåde. Når man skal tilberede en ret, man ikke tidligere har prøvet at lave, vil strategien typisk være at følge en opskrift. Da denne side jo hedder underbevidst, vil jeg fokusere på de mere underbevidste strategier vi alle bruger dagligt.

Vores repræsentation af virkeligheden

Af: Søren Andersen
Artiklen er oprettet d. 07.03.2007 i kategorien NLP

Har du nogensinde tænkt over hvordan hukommelsen fungerer, hvordan det kan være du nogle gange "hører syner". I NLP er disse ting forklaret ved vores repræsentationssystemer, måden hvorpå vi repræsenterer virkeligheden i hvert vores hoved. Denne model er en af grundstenene i NLP, noget som langt de fleste mennesker ikke tænker over - det er ubevidst. Når du dog begynder at spørge ind til det, vil de typisk blive bevidste om det. Læs mere her for at få en større forståelse for hvordan din hjerne fungerer.

Dine rammer om verden

Af: Søren Andersen
Artiklen er oprettet d. 03.03.2007 i kategorien NLP

Ubevidst har vi alle nogle rammer, som sætter begrænsninger for vores tankeproces. Disse rammer hjælper en hel del på hastigheden hvormed vi tænker, men i bestemte situationer er det på sin plads at "bløde op" for de rammer du har. Læs denne artikel, for at lære mere om de rammer, du sætter om verden.

Det indre ur

Af: Søren Andersen
Artiklen er oprettet d. 02.03.2007 i kategorien Underbevidstheden

Har du nogensinde prøvet at vågne før vækkeuret ringer? Selvfølgelig har du det, og du har sikkert også prøvet at vågne lige før vækkeuret skulle ringe, en dag hvor det var særlig vigtigt at du stod op til tiden. Nogle gange skulle man tro, der var en quartz krystal indbygget i hjernen, eller måske en mekanisme der er endnu mere præcis? Læs og mine oplevelser med dette indre ur her.

Supercomputer

Af: Søren Andersen
Artiklen er oprettet d. 02.03.2007 i kategorien Underbevidstheden

De fleste mennesker tager hjernen for given, uden at tage sig tid til at lære at bruge den. I stedet lader de den programmere af omgivelserne, uagtet at samspillet mellem de påvirkninger vi får fra velmenende mennesker omkring kan producere uønskede resultater. Læs denne lille artikel, der indeholder nogle af mine tanker, vedr. den supercomputer vi som mennesker er født med.

Viser resultaterne 16 til 20 ud af 21

< Forrige

1

2

3

4

5

Næste >