Denne side er lavet med henblik på at give mennesker mere information, om deres ubevidste sind, også kaldet: Underbevidstheden. De fleste mennesker tænker ikke over hvor stor en del af daligdagens pligter, der udføres af underbevidstheden.

Det er f.eks. de færreste der må huske sig selv på at trække vejret, få hjertet til at slå korrekt, nyse, hoste osv. Det er alle sammen ting vi foretager os til dagligt, og som vi forventer fungerer som det skal. Underbevidstheden er dog meget mere end det!

Dit ubevidste sind kan lære mange ting, og kan gøre dem meget bedre end du ville kunne bevidst. Husk f.eks. på hvor svært det var, at koordinere bevægelserne da du skulle lære at køre bil! Efter en del øvelse er det blevet "vane" og nu fungerer koordinationen mellem dine lemmer så godt, at du typisk ikke tænker over hvor koblingspunktet sidder. Måske vil du endda opleve at det er meget svært at ramme koblingspunktet, hvis du tænker over hvordan du skal gøre.

Underbevidstheden kan også lære lynhurtigt. Indlæring af fobier er eksempler herpå; tænkt engang hvordan en enkel ubehagelig oplevelse med en edderkop, mange år frem i tiden kan føre til præcis den samme hurtige respons, ved synet af en edderkop.

Dette er bare et lille indblik i dit ubevidstes måde at hjælpe dig på i hverdagen, der er meget mere information at komme efter her på siden, god fornøjelse!