Hypnose og rygestop

Af: Jens Kr Jakobsen
Artiklen er oprettet d. 16.07.2009 i kategorien Hypnose

For nogen er det næsten blevet en nødvendighed at stoppe med at ryge, efter at rygeforbuddet er trådt i kraft. Uanset motivet for rygestoppet, så er der mange myter om hvor mange abstinenser man vil få og hvor svært det vil være. I denne artikel beretter Jens Kr Jakobsen om hans syn på rygestop og forklarer hvordan hypnose kan være et effektivt redskab til at gøre processen nemmere.

Eksamenstid – Hjælp, ordene sidder fast

Af: Henrik Jørgensen
Artiklen er oprettet d. 27.03.2009 i kategorien Hypnose

Man hører ind imellem om elever på skoler, som har så meget eksamensangst, at den berygtede sorte klap går ned. I de tilfælde vil man tale om en decideret eksamensangst. Heldigvis er hypnose kendt for at kunne afhjælpe eksamensangst i mange tilfælde og ofte med meget hurtige resultater.

Smertelindring med hypnose og selvhypnose

Af: Søren Andersen
Artiklen er oprettet d. 16.07.2008 i kategorien Hypnose

Tilstanden af hypnose har utrolig mange anvendelsesområder; find en tilfældig hypnotisørs hjemmeside og du kan læse om de mulige områder, hvor hypnose kan være til gavn. Et af disse områder er smertelindring. Efter min mening bliver hypnose slet ikke anvendt i det omfang det kunne i forhold til smertelindring.

Hvad er en spiseforstyrrelse?

Af: Annelise Dahl
Artiklen er oprettet d. 24.11.2007 i kategorien Hypnose

De fleste af os kender nogen der enten er over- eller undervægtige, eller som har et sygeligt forhold til mad og motion. Men hvorfor er det sådan og hvordan kan hypnose hjælpe.

Viser resultaterne 1 til 4 ud af 6

1

2

Næste >