Henrik Jørgensen

Henrik Jørgensen er NGH certificeret hypnotisør og hypnoterapeuet med egen klinik i Næstved

Kontakt forfatteren:
Hjemmeside: www.akupunkturcentret.dk
Email: info@akupunkturcentret.dk

Man hører ind imellem om elever på skoler, som har så meget eksamensangst, at den berygtede sorte klap går ned. I de tilfælde vil man tale om en decideret eksamensangst. Heldigvis er hypnose kendt for at kunne afhjælpe eksamensangst i mange tilfælde og ofte med meget hurtige resultater.

Du har slidt, du har læst dag og nat, og du har øvet dig - måske både foran spejlet og indeni tusinde gange, alligevel har du ondt i maven, du føler, at du ryster i hver eneste nerve i kroppen, og jo nærmere tiden kommer, jo mere tør i halsen bliver du.

Tiden er kommet – døren går op – og lærer og censors snakken er for dig en svag summen. Det hele foregår i slowmotion og sveden hagler ned ad ryggen.

Du ved alt om emnet, men det er umuligt at få et ord ud af munden. Din hjerne vil så gerne, men stemmen lyster ikke, og hele kroppen ryster og der svæver sorte prikker for øjnene.

Fortvivl ikke – du lider af eksamensangst, og det kan der gøres noget ved med hypnose / hypnoterapi.

Hypnose kan også hjælpe dig ud af lignende episoder i dagligdagen - hvis der er nervøsitet for at blive kaldt op til tavlen, angst for at de andre skal grine o.s.v. En hypnosebehandling kan typisk hjælpe ca. 90% med at blive kvit med den gamle angst.

Husk at det er din fremtid det gælder…