Araknofobi – Slip af med det nu!

Af: Søren Andersen
Artiklen er oprettet d. 07.04.2007 i kategorien NLP

Bag ordet araknofobi gemmer sig det man i daglig tale ville kalde ”angst for edderkopper”. Mange mennesker bryder sig ikke om edderkopper, men er det nok til at sige man har araknofobi? Der findes mennesker, der kan skræmme sig selv alene ved tanken om en lille edderkop, der kravler på armen. Andre mennesker har tilsyneladende ikke noget imod at have en fugleedderkop i håret. Læs denne artikel og bliv klogere på araknofobi, og få en teknik til at slippe det helt.

Slut med søvnløshed eller søvnbesvær

Af: Søren Andersen
Artiklen er oprettet d. 15.03.2007 i kategorien NLP

Nogle personer oplever periodisk søvnbesvær, for andre er der måske tale om længerevarende søvnløshed. Typiske forklaringer på søvnbesvær er, at man forstyrrer sig selv ved at tænke på alt det man ikke nåede den dag. Med NLP kan du her få en strategi, som du kan bruge når du er træt og gerne vil falde i søvn. Er du klar til at lære hvordan man falder hurtigt i søvn?

Submodaliteter - hjernens kodesprog

Af: Søren Andersen
Artiklen er oprettet d. 15.03.2007 i kategorien NLP

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor der er nogle reklamer du husker bedre end andre? Ifølge submodaliteterne, som er en udpensling af repræsentationssystemerne, så er der nogle meget simple koder i sindet, der er værd at tage i betragtning. Din hjerne koder information vha. submodaliteterne, hvilket tillader dig at skelne dem fra hinanden. Læs mere her for at blive klogere på sindets koder.

Ordblind, nej tak - Bliv bedre til at stave

Af: Søren Andersen
Artiklen er oprettet d. 09.03.2007 i kategorien NLP

Er du ordblind eller kender du nogen der er det? Så vil du også vide at det er en "lidelse" som medfølger langt mere end besværet med at læse og stave. NLP kan give dig et værktøj, så du kan blive bedre til at stave, eller måske hjælpe en person, der står dig nær, som har problemer med at stave. Læs denne artikel, for at blive guidet igennem NLP's stavestrategi, og lær at stave på den nemme måde!

Viser resultaterne 1 til 4 ud af 7

1

2

Næste >