Strategier i dit sind

Af: Søren Andersen
Artiklen er oprettet d. 08.03.2007 i kategorien NLP

Strategi er et man ofte bruger i krigsføring, virksomhedsledelse og spil. Ordet er synonymt med taktik og fremgangsmåde. Når man skal tilberede en ret, man ikke tidligere har prøvet at lave, vil strategien typisk være at følge en opskrift. Da denne side jo hedder underbevidst, vil jeg fokusere på de mere underbevidste strategier vi alle bruger dagligt.

Vores repræsentation af virkeligheden

Af: Søren Andersen
Artiklen er oprettet d. 07.03.2007 i kategorien NLP

Har du nogensinde tænkt over hvordan hukommelsen fungerer, hvordan det kan være du nogle gange "hører syner". I NLP er disse ting forklaret ved vores repræsentationssystemer, måden hvorpå vi repræsenterer virkeligheden i hvert vores hoved. Denne model er en af grundstenene i NLP, noget som langt de fleste mennesker ikke tænker over - det er ubevidst. Når du dog begynder at spørge ind til det, vil de typisk blive bevidste om det. Læs mere her for at få en større forståelse for hvordan din hjerne fungerer.

Dine rammer om verden

Af: Søren Andersen
Artiklen er oprettet d. 03.03.2007 i kategorien NLP

Ubevidst har vi alle nogle rammer, som sætter begrænsninger for vores tankeproces. Disse rammer hjælper en hel del på hastigheden hvormed vi tænker, men i bestemte situationer er det på sin plads at "bløde op" for de rammer du har. Læs denne artikel, for at lære mere om de rammer, du sætter om verden.

Viser resultaterne 5 til 7 ud af 7

< Forrige

1

2